Faktorer att tänka på när man väljer kvinnors hattar

Hattar är en viktig mode uttalande som varje kvinna bör göra. Hattar är idealiska för att ge skydd mot solen och bevisa en perfekt finish till en attraktiv outfit. Det finns olika kvinnokepsar som presenterar olika stilar och konstruerade för ett särskilt tillfälle.

Women-Hat-Trends

Det finns damer formella hattar designade för Royal Ascot, kyrka, bröllop, begravningar eller för en utekväll. Dessa hattar kommer i en mängd olika färger, storlek och varumärken för att tillgodose varje kvinna. Förr i tiden var hattar slitna på grund av deras viktiga sociala betydelse. Idag är många av kvinnorna undvika att bära hattar eftersom de inte vet hur man väljer rätt hatt. Följande är några av de tips att tänka på när man väljer en hatt, inklusive:

Hudton / skick av hår

Om du har en rosig gjuthud, kommer du se mycket bra ut i hattar som huvudnummer rost, röd eller rosa. Damer med en gul underton eller mörk hud ser bra ut i alla hattfärg, med de mörkare nyanser bevisar bättre än ljusa. Hattar ser bra ut på ett huvud som ser smart. Om du har kort hår, kan du stoppa in den bakom öronen, medan medium eller långt hår, bör dras bakåt in i en kort hästsvans. Bara lite av ditt hår bör ses från under hatten för att hjälpa mjuka upp ditt utseende.

Kroppsstorlek / ansikts andel & form

Det är viktigt att välja en hatt som passar din kroppsstorlek och ansiktet. Om du är en lång kvinna, kan du överväga en större hatt, men se till att brättet inte bredare än dina axlar. Kvinnor med mindre ansikten och kroppar bör välja mindre än genomsnittet hattar, för att undvika en situation där hatten ser överväldigande.

Om du har ett runt ansikte, välj en hatt som har ett brett brätte och hög krona. Kvinnor med ovala ansikten ser bra ut i någon stil, medan kvinnor med längre ansikten ser bättre ut i hattar terar ett kortare krona och brett brätte. Kvinnor med hjärtformade ansikte bör välja medelstora brätten och medel krönt hattar, men bör undvika höga kronor.

dräkt & säsong

Det är viktigt att tänka på din klädsel och säsongen när man väljer en hatt. Om du planerar att bära en kostym, kommer en formell hatt hands. Det bör finnas en god samordning mellan färgen på dina kläder och hatt. Därför, om dräkten har en enda färg, kan du prova på en tryckt hatt. Under sommaren bör du välja lätta hattar, som halm och sammet eller filt på vintern.

No comments yet

leave a comment

*

*

*