Fem anledningar du kommer att älska designade väskor

Lyxiga väskor har fascinerat kvinnor sedan så länge någon kan minnas. Men vad är det med de väskor som gör dem så speciella? Varför skulle du älskar att ha en designer väska? Om du fortfarande inte blivit biten av ”I love designade handväskor” bugg, här är fem saker som du bör veta om dessa påsar.

Luxury-handbags

1. Det är ditt glamour snabb fixa

Måste gå till en fest, men inte har en ny klänning? Orolig för att någon ska komma ihåg att klänningen du bär är samma som du hade sju månader sedan till galamiddagen? Oroa dig inte – en vältalig väska till undsättning. Strap på vissa höga klackar, sätta på din bästa makeup och hålla tillbehör till ett minimum. Låt väskan vara stjärnan i showen. Låt det bli samtalsämne i partiet.

2. Det är ditt Aladdins lampa

Har din kollega har huvudvärk? Ta ut piller ur handväskan. Oj, har du en kaffespill på din klänning? Ta ut vävnader från handväskan. Är telefonen kör slut på batteri? Ta ut laddaren ur handväskan. Kommer ni för en fest efter jobbet? Du kan alltid sätta på en skvätt smink genom att ta det från handväskan. Din utsökta handväskan bär runt hela världen med dig, och gör det med bravur.

3. Det är en solid investering

När man gör en stor investering i livet och spendera en stor summa pengar på en gång, ofta undrar du om det är rätt sak att göra, och om du kommer att ångra det senare. Detta är aldrig ett problem med en mode handväska. När du forskning väl nog och köper en handväska som är värt pengarna, du kommer aldrig att ångra köpet. Det kan bli din signatur pjäs. Det är inte som märkeskläder eller skor – du behöver inte bära den bara en gång och sedan vänta i månader för att kunna använda den igen. Den handväskan kan användas på många olika funktioner och tillfällen. Du kommer att fortsätta att få positiva kommentarer från dina vänner och bekanta om din fina smak i handväskor.

4. nyhet

Ingenting irriterar en kvinna mer än att se en annan kvinna som bär samma skjorta eller skor eller väska som hennes. Med lyx påsar, är denna möjlighet nästan noll.

5. hantverk

Uppmärksamhet på detaljer, användning av de mest överlägsna material och hållbarhet finns saker du kan förvänta dig från en vältalig påse. Dessa egenskaper är inte ofta ses i masstillverkade, billigare väskor.

No comments yet

leave a comment

*

*

*