Vad är ögonfrans toning?

Watchful Eye

Kredit: www.vllasercosmetic.com.au

När du går till stranden, är makeup inte ett tillbehör. Men för kvinnor som föredrar att inte lämna hemmet utan sin händig mascara, det finns en lösning i att se din bästa och njuta av naturens bästa vatten. Med ögonfrans toning, kommer du alltid att ha mörk, lockande ögon utan att någonsin använda mascara igen.

Ögonfrans använda nyanser är en process där dina ögonfransar är färgade för att få dem att se mörkare. Beroende på din hudtyp och hårfärg, kan du uppnå ögonfrans färger, inklusive svart, blått, nyanser av brunt, grått eller vad färg passar din hy.

Ögonfrans toning kommer att gynna människor som är känsliga för make-up, människor som är aktiva inom sport (speciellt simning) och människor som inte har tid att sminka dagligen. Denna process är också perfekt för människor som bär kontaktlinser, eftersom de inte behöver lida sätta på mascara längre.

Processen omfattar en snabb och icke-kirurgiska ingrepp med vegetabiliska färgämne som nyans. Jämfört med att sätta på mascara, är mycket naturligt effekterna av ögonfrans toning. Av denna anledning kan de flesta salonger och spa inte ljusare färgen på dina naturliga ögonfransar.

Är ögonfrans toning farligt?

Detta är den vanligaste frågan bland patienter intresserade toning sina ögonfransar. Eftersom ögonfransar är nära ögonen, är det viktigt att se till att varje förfarande gjort runt ögonen är säkra.

Innan något frans toning procedur bör du delta i en konsultation med terapeut. Minst två dagar innan din ögonfrans toning behandling, måste du genomgå en patch test för att se till att det inte finns några allergiska reaktioner eller känslighet för en produkt. Då kommer din terapeut rekommendera den bästa färgen som skulle kunna passa din hudtyp och hårfärg att ge bästa resultat.

En typisk ögonfransar toning tar cirka femton minuter. På grund av detta, kan toning din ögonfrans passar in mest trafikerade av scheman. När du kommer till salongen, kommer terapeuten placerar bomull under dina stängda ögon och sedan applicera en liten mängd vegetabilisk färgämne på dina ögonfransar. Efter tio minuter, är färgämnet avlägsnas med vatten. Resultaten kan pågå cirka fyra till sex veckor.

Behandlingen bör vara smärtfri, såvida färgämnet i ögonen och orsakar lätt stickande. Dock är ögonfrans toning inte för alla eftersom vissa människor kan få lätt irriterad med färgtillsatser eller hårfärg.

Dessutom bör hem nyanserings kit undvikas, såvida du inte är en utbildad professionell. Detta beror inte bara kan behandlingen vara rörigt, det kan också ge resultat som inte är lika effektiva som de gjort i salongerna är. Eyelash toning görs av en professionell kan ge fantastiska och långvariga resultat.

No comments yet

leave a comment

*

*

*